Valitse sivu

Talvisaappaat Sievi Storm XL + S3

164,00

Nyt talvisaapas Sievi Storm XL + S3 metalliton, silti naulaanastumissuoja (tekstiili) ja varvassuoja (komposiitti) pitävät jalat lämpiminä kaikissa olosuhteissa.

Poista
tuotetunnus (SKU) 49-52782-153-0PM Osasto:

Kuvaus

Storm metalliton talvisaapas on oikea valinta talveen! Thinsulate ja teddyvuori sekä alumiinihuopapohjallinen takaavat yhdessä erinomaisen lämmöneristyksen. Saappaiden pintamateriaali on vettä hylkivää ja kestävää PU-nahkaa sekä mikrokuitua, minkä ansiosta jalkineet hengittävät ja pysyvät kuivina vaihtelevista olosuhteista huolimatta. Metalliton tekstiilinaulasuoja, sekä metalliton komposiittivarvassuoja pitävät jalkasi turvassa ja tekevät saappaista kevyet käyttää. Lisäksi joustava ja erinomaisilla pito-ominaisuuksilla varustettu PU-pohja pitää huolen työmukavuudestasi myös talviolosuhteissa.

39-47 EN ISO 20345: S3 SRC

Tuotemerkki

Sievin Jalkine

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan johtava ja suurin turvakenkien sekä ammatijalkineiden valmistaja. Vapaa ajan jalkineeet kuuluvat myös tuoterepertuaariin. Sievin Jalkine valmistaa turvakenkiä, ammatijalkineita ja vapaa ajan jalkineita. Sievin Jalkineista löytyy jokaiselle suomalaiselle sopiva jalkine, myös XL lestillä.

Lisätiedot

Paino 0.000000 kg
Mitat 0.000000 × 0.000000 × 0.000000 cm
kenkäkoko

, , , , , , , ,

x Shield Logo
Sivusto on suojattu ohjelmalla
The Shield →