Valitse sivu

Tänään täällä Pietarsaaressa ollaan kovan syysmyrskyn keskellä. Vielä ei ole talvi tulollaan, mutta renkaanvaihtokausi on kuitenkin pian käsillä ja kannattaakin varautua ajoissa, jotta saadaan nastarenkaat sujuvasti kiesien alle!
Mutterinvääntimien ehdottomat ykkössuosikit jo vuosia ovat olleet Kstoolsin Monster ja Mini-Monster. Kannattaa katsoa, niistä on nyt muuten hyvät tarjoukset!

BGS:n komea alumiininen hallitunkki mahtuu matalammankin auton alle, katso myös tämä kampanjatarjous!

Rengaspainemittari on myös kätevä pitää lähettyvillä, meillä on suositella BGS:n Rengaspainemittari, jossa on hinta-laatusuhde kohdillaan.
Muistathan myös mitata renkaiden urasyvyydet! Tätä BGS:n digitaalista urasyvyysmittaria käyttävät monet katsastusasematkin, joten pitäisi olla tarkka.

Värikästä syksyn jatkoa täältä Silikotekin väeltä!

Kstools Monster Mutterinväännin 1/2″

BGS alumiininen Hallitunkki

BGS Digitaalinen renkaan urasyvyydenmittari

Kstools Mini-Monster Mutterinväännin 1/2″

BGS Rengaspainemittari 0-12 bar

BGS Rengaspainemittari 0-12 bar

Joulun 2018 pakettilähetykset

Sekä Posti että Matkahuolto lupaavat, että 18.12.2018 postitetut paketit ehtivät jouluksi perille. Tämä tarkoittaa toki sitä, että meidän täytyy ehtiä pakata ja postittaa paketti, joten teethän tilauksen ennen klo 12.Meillä ei ole aivan kaikkia tuotteita...

lue lisää

Uudet tiimiläiset esittelyssä

Meidän pieni, mutta dynaaminen tiimimme on saanut vahvistusta kahdesta uudesta työntekijästä. Uudet työntekijät tuovat uusia raikkaita ideoita ja innokkuutta. Rauno Hietala aloitti toukokuussa kiireisimpään aikaan ja pääsi heti tositoimiin niin myyjän kuin...

lue lisää

Lähetä viesti!

8 + 15 =

Ota meihin yhteyttä!

Vi betjänar även på svenska!

Vaunusepäntie 14
68600 Pietarsaari

info@silikotek.fi
☎ 010 321 9790

Myymälämme on avoinna
Ma-Pe 8.00-16.30

x Shield Logo
Sivusto on suojattu ohjelmalla
The Shield →